SUPI ISELOOMUSTUS:
Pelmeenisupp on samasugune nagu frikadellisupp, ainult frikadellide asemel on pelmeenid.
VAJA LÄHEB:
Supi puhul ei ole kogused olulised. Koostisaineid panna nii palju kui on soovi ja võimalust ja kui paksu suppi keegi soovib.
Vaja läheb
kartuleid
porgandit
pelmeene
vett
soola
soovi korral peenpipart
TEGEMISKÄIK:
Panin porgandi- ja kartulitükikesed keema, samal ajal lisasin ka pelmeenid. Keetsin kõik koos pehmeks, lisasin soola ja peenpipart, lõpus külmutatud tilli. Soovi korral võib lisada ka sibulat, mille võiks enne koos porgandiga väheses õlis läbi praadida.
Päris hea tuli, parem kui frikadellisupp!
laupäev, 25. juuli 2009
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar