See salat on alternatiiv ja hea vaheldus toidule keedetud kartul, heeringas hapukoorega, mille koostisosad on enam-vähem samad, kuid tulemus hoopis teine.
VAJA LÄHEB:
koorega keedetud kartuleid ( panin umbes 2 liitrit kuubikuteks tükeldatud kartuleid)
300-400 g pakendis müüdavat soolaheeringat sibulaga või lihtsalt soolaheeringat ja 1 mugulsibul
50 grammi murulauku
400 g pakk hapukoort
soola
TEGEMISKÄIK:
Kartulisalat tuleb palju parem kui kartulid kooritakse alles peale keetmist. Kartulikuubikutele
lisasin hakitud murulauku ja pool soolaheeringas sibulaga väiksemaks tükeldatud pakisisu ilma õlita. Seal pakis olnud sibulad on huvitava ja mitte nii kange maitsega kui toores sibul, sobivad väga hästi. Lisasin hapukoore ja soola.Täiesti hea salat!
1 kommentaar:
Web Site my blog see this here try this site check here this post
Postita kommentaar